Det här är en exempelsida.

Overview

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Lättfördärvliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intim- eller sanitetsvaror, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare varor som inte kan returneras:

  • Presentkort
  • Nedladdningsbara mjukvaruprodukter
  • Vissa hälso- och hygienartiklar

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Skicka inte tillbaka ditt köp till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas:

  • Bok med tydliga tecken på användning
  • CD, DVD, VHS-band, programvara, videospel, kassettband eller vinylskiva som har öppnats.
  • Alla varor som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.
  • Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans

Refunds

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom ett visst antal dagar.

Late or missing refunds

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt.

Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på {email address}.

Sale items

Endast varor till ordinarie pris kan återbetalas. Reavaror kan inte återbetalas.

Exchanges

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka ett e-postmeddelande till oss på {email address} och skicka din vara till: {fysisk adress}.

Gifts

Om varan var markerad som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig får du en presentkredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har mottagits kommer ett presentkort att skickas till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få reda på din retur.

Shipping returns

För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till: {fysisk adress}.

Du kommer att ansvara för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan det ta olika lång tid för din utbytta produkt att nå dig.

Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara.

Need help?

Kontakta oss på {email} för frågor som rör återbetalningar och returer.